Wie ben ik?

Mijn naam is Tijs Grandia

In 2013 heb ik mijn eerste video gemaakt, ik was toen 10 jaar. Ik bewerkte de video’s op YouTube Editor met een hele trage computer en die plaatste ik op YouTube. Dit kanaal heette toen “BommelwegPOWER”. We deden dit met veel vrienden wat natuurlijk nergens over ging. Dit was gefilmd met onze eerste camera: een oude telefoon.

In 2017 wilden wij een nieuwe start en richtten een nieuw kanaal op: “TeamJumpNL”. Een camera had ik nog niet dus werd er gefilmd met de telefoon van mijn broer. De video’s bewerkte ik op de telefoon van mijn moeder  en die plaatste ik dan op YouTube. Op dit platform plaatste wij veel video’s met salto’s, hoge stunts, hoge sprongen en je kon het allemaal niet zo gek bedenken.

In 2019 wilden wij video’s maken met bredere inhoud dus TeamJumpNL moest een andere naam krijgen. Na veel brainstormen bedachten we de naam “Triflow”. Tri betekent dat we met zijn drieen waren en Flow stond voor de dynamiek in onze video’s. Op dit kanaal was van alles te vinden, van sketches tot challenges en ga zo maar door.

Eind 2019 hebben we de serie “De Speurtocht” gemaakt. We hebben veel YouTubers gevraagd aan deze speurtocht mee te doen maar dit was niet gelukt. Gelukkig was er een kanaal die mee wilde doen. Dankzij Team Tantum konden wij de grote finale van “De Speurtocht” opnemen. Dit was een geslaagde dag.

In 2020 gingen we ieder onze eigen weg en ben ik met het kanaal verder gegaan. Sindsdien houd ik mij 24/7 bezig met het maken van video’s & foto’s voor particulieren & bedrijven met veel passie.

always in the flow

triflow